מתכון ממה את עושה כל היום?
כבר כמה ימים אני עושה בו כל מתכון אפשרי. ממליצה!!
גם כתוב מצוין ומצחיק, גם המתכונים אחד אחד מעולים ומדויקים, גם התמונות..
אבל בשביל יום הולדת לא כל דבר מתאים. אני לא אשלח אתכם לאפות עוגיות מדהימות לאורחים. בשביל זה יש ימי חול. אבל קרקרים זה דווקא מתאים.
מתכון שבמקור הוא של ד"ר רני פולק שעשה אותם עם סלק, אפרת מהבלוג המדובר עשתה אותם עם פטרוזיליה ואני עשיתי אותם עם בטטה. פשוט כי זה מה שהיה לי בבית.
בטטה במקום סלק
במקום שומשום - חצי חצי שומשום וקצח
ולמעלה מעל הביצה - שומשום (ולא שומשום שחור)
הד"ר עושה אותם מעוינים. אצלנו במשפחה מעוינים זה השם הבלעדי של עוגיות הדגל של סבתא שלי (העוגיות היחידות אגב שהיא היתה מכינה, אבל תמיד היה אותן בבית). מבטיחה מתכון בקרוב. בכל אופן, אי אפשר לעשות בצורה הזאת שום דבר אחר. אפרת הכינה את הקרקרים בצורה של ביסקוויטים מגניבים ואני זרמתי איתה והכנתי עיגולים.
במקום להוציא את העיגולים כמו שעושים כשמכינים בדרך כלל עוגיות עם חותכנים, פשוט אפיתי את זה ככה. זה יוצא פחות קרקרים עיגולים אבל ככה זה כשעצלנים. חוץ מזה מדליק לאכול את המסביב.
כבר כמה ימים אני עושה בו כל מתכון אפשרי. ממליצה!!
גם כתוב מצוין ומצחיק, גם המתכונים אחד אחד מעולים ומדויקים, גם התמונות..
אבל בשביל יום הולדת לא כל דבר מתאים. אני לא אשלח אתכם לאפות עוגיות מדהימות לאורחים. בשביל זה יש ימי חול. אבל קרקרים זה דווקא מתאים.
מתכון שבמקור הוא של ד"ר רני פולק שעשה אותם עם סלק, אפרת מהבלוג המדובר עשתה אותם עם פטרוזיליה ואני עשיתי אותם עם בטטה. פשוט כי זה מה שהיה לי בבית.
בטטה במקום סלק
במקום שומשום - חצי חצי שומשום וקצח
ולמעלה מעל הביצה - שומשום (ולא שומשום שחור)
הד"ר עושה אותם מעוינים. אצלנו במשפחה מעוינים זה השם הבלעדי של עוגיות הדגל של סבתא שלי (העוגיות היחידות אגב שהיא היתה מכינה, אבל תמיד היה אותן בבית). מבטיחה מתכון בקרוב. בכל אופן, אי אפשר לעשות בצורה הזאת שום דבר אחר. אפרת הכינה את הקרקרים בצורה של ביסקוויטים מגניבים ואני זרמתי איתה והכנתי עיגולים.
במקום להוציא את העיגולים כמו שעושים כשמכינים בדרך כלל עוגיות עם חותכנים, פשוט אפיתי את זה ככה. זה יוצא פחות קרקרים עיגולים אבל ככה זה כשעצלנים. חוץ מזה מדליק לאכול את המסביב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה