עם כמה שינויים קלים שלי
כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס שמן
כפית תמצית וניל
4 בננות בשלות מעוכות
כוס של אגוזים/שוקולד צ'יפס/קוקוס. בקיצור, מה שבא.. (לא חובה).
מערבבים קמח + אבקת אפייה (אני אוהבת לערבב עם מטרפה. זה מאוורר את הקמח)
בקערה נפרדת מערבבים סוכר, ביצים, שמן ותמצית וניל
מוסיפים את הקמח לתערובת הביצים.
מוסיפים את הבננות המעוכות. מערבבים קלות ומוסיפים את התוספות.
זהו.
תבנית איגנליש קייק, 180 מעלות, בסביבות ה45 דקות (תלוי בתנור).
טעים טעים.
כאן בתמונה עוגת הבננות היא בקומה השניה (דוגמא טובה לאיך כלי אחד יכול לשנות את כל המראה)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה