מתכון נוסף של יונית. הפעם מתוק שסבתא שלה היתה מכינה.
קלאסי לימי הולדת. מעט עבודה ומלא מחמאות.
קונים את הופלים בחנות רוסים (עדיף כאלה שמכינים בעצמם. אצלנו לא היה, ובכל זאת יצא מצוין)
אפשר לעשות כמה שכבות של רוצים.
אני הכי אוהבת עם שוקולד השחר
עדי אוהבת שיש שכבה ביניהם של חמאת בוטנים
אפשר לגוון - ריבת חלב, ממרח חלבה, ועוד. כל מה שאתם אוהבים והוא במרקם הזה.
אחרי שמורחים את השכבות עוטפים טוב בנייר אלומיניום ושמים במקרר, כשמעל יש משקולת (כל דבר כבד).
אחרי כמה שעות אפשר לפתוח ולפרוס בכל צורה שתרצו.
בתאבון!
קלאסי לימי הולדת. מעט עבודה ומלא מחמאות.
קונים את הופלים בחנות רוסים (עדיף כאלה שמכינים בעצמם. אצלנו לא היה, ובכל זאת יצא מצוין)
אפשר לעשות כמה שכבות של רוצים.
אני הכי אוהבת עם שוקולד השחר
עדי אוהבת שיש שכבה ביניהם של חמאת בוטנים
אפשר לגוון - ריבת חלב, ממרח חלבה, ועוד. כל מה שאתם אוהבים והוא במרקם הזה.
אחרי שמורחים את השכבות עוטפים טוב בנייר אלומיניום ושמים במקרר, כשמעל יש משקולת (כל דבר כבד).
אחרי כמה שעות אפשר לפתוח ולפרוס בכל צורה שתרצו.
בתאבון!
הפוסט מופיע ריק - אולי התמונות נעלמו בדרך?
השבמחקאיזה רעיון פשוט ומדליק, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך ואני בהחלט מתכוונת לנסות את חלקם במהלך חופשת הפסח מהעבודה.
השבמחק