1. בקערה בינונית מערבבים:
כוס קמח כפית אבקת אפייה
כפית קינמון
1/8 כפית זנגוויל (לא חייבים)
1/8 כפית הל (לא חייבים)
אני אוהבת לעשות את זה עם מקצף ידני (לא חשמלי). זה עושה פעולה דומה לניפוי.
2. בקערה גדולה מערבבים (עם אותו מקציף):
כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס שמן
3. מעבירים את היבשים לקערת הרטובים ומערבבים. הפעם בכף עץ.
4. מוסיפים 4 גזרים מגוררים גס
5. אפשר להוסיף 1/2 כוס של תוספות: שקדים/ אגוזים/ קוקוס ועוד.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק (אני אוהבת את הקטנות הרחבות יחסית) עם נייר אפייה או משומנת.
אופים 180 מעלות
אחרי חצי שעה אני כבר בודקת. בדרך כלל צריך עוד רבע שעה או אפילו יותר. תבדקו, זה תלוי בתנור
אני גם באמצע הדרך מכסה את התבנית, אבל זה כבר השגעונות של התנור שלי ואולי לא תזדקקו לזה.
כוס קמח כפית אבקת אפייה
כפית קינמון
1/8 כפית זנגוויל (לא חייבים)
1/8 כפית הל (לא חייבים)
אני אוהבת לעשות את זה עם מקצף ידני (לא חשמלי). זה עושה פעולה דומה לניפוי.
2. בקערה גדולה מערבבים (עם אותו מקציף):
כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס שמן
3. מעבירים את היבשים לקערת הרטובים ומערבבים. הפעם בכף עץ.
4. מוסיפים 4 גזרים מגוררים גס
5. אפשר להוסיף 1/2 כוס של תוספות: שקדים/ אגוזים/ קוקוס ועוד.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק (אני אוהבת את הקטנות הרחבות יחסית) עם נייר אפייה או משומנת.
אופים 180 מעלות
אחרי חצי שעה אני כבר בודקת. בדרך כלל צריך עוד רבע שעה או אפילו יותר. תבדקו, זה תלוי בתנור
אני גם באמצע הדרך מכסה את התבנית, אבל זה כבר השגעונות של התנור שלי ואולי לא תזדקקו לזה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה